2012. 07. 20. 
Erzsébet tábor - 5. nap

A mai napon rajz verseny volt, és utána Erzsébet vetélkedő, ahol négy csapatunk indult. A délutánt a strandon töltöttük és nagyon jól éreztük magunkat. Sokan vettek jégkrémet és kürtös kalácsot. Nagyon finom volt.
Este az ebédlőben díjkiosztó volt, ahol sok érmet és oklevelet kaptunk. Az utána lévő bulit nagyon élveztük. A buli utáni takarodót már nem annyira.

ÉTKEZÉS: reggeli: tea és felvágott, zsemle vajjal.
                   ebéd: meggy leves, krumplipüré és párizsi szelet.
                   vacsora: tea és felvágott, kifli vajjal.

DÍJAK:  

  • A csanyteleki foci csapat ezüst érmes lett. Tagjai: Arany Máté, Bali Kamilla, Gál Bianka, Gémes Csanád, Kalapács Bence, Károlyi Patrik, Koncz Dominik, Korom Zsolt, Répa Erik, Simon István és Tolnai Attila. A legjobb kapus címet Károlyi Patrik kapta, a gólkirálynő pedig Gál Bianka lett.
  • A Pegazus arany érmet kapott az akadály versenyen. Tagjai: Gál Bianka, Gémes Csanád, Gémes Tamás, Kalapács Bence, Kristóf Kitti, Mészáros Benjamin, Tolnai Attila, Urbán Lilla és Ürmös Roland.
  • Az Erzsébet vetélkedőn kettő csapattunk is nyert, első és második helyet hoztunk el. Az I. helyezett csapat tagjai: Dombovári Ágnes, Gál Bianka és Gémes Tamás, a II. helyezett csapat tagok: Kristóf Kitti, Mészáros Evelin és Tolnai Attila
  • A rajz versenyen Gémes Kármen és Bali Csanád nyert.     
:)  Mészáros Benjamin és Gémes Tamás